Kies je favoriete radiostation

Dossiers

Lady Gaga en Beyoncé krijgen Billboard-prijs

Shownieuws

Ondanks haar status is Lady Gaga toch benoemd tot beste nieuwkomer. De prijs wordt uitgereikt door muziektijdschrift Billboard. Ook Beyoncé krijgt een prijs.

Ondanks haar gevestigde status als popster is Lady Gaga toch benoemd tot Billboards beste nieuwkomer. De prijs wordt elk jaar uitgereikt door het muziektijdschrift Billboard. Beyoncé krijgt de prijs voor Vrouw van het Jaar. De onderscheiding is bedoeld voor de meest invloedrijke en talentvolle vrouwen in de muziekbusiness.

Van Lady Gaga's debuutalbum 'The fame' werden in de Verenigde Staten meer dan een miljoen exemplaren verkocht. Haar singles 'Just dance' en 'Poker face' stonden beiden op nummer een. In november start ze samen met rapper Kanye West een concerttoer.

Naast Lady Gaga valt ook Beyoncé in de prijzen. Zij was voorgedragen als Vrouw van het Jaar, voor haar album 'I am… Sasha Fierce' en voor haar liefdadigheidswerk. De popsterren mogen hun prijs op 2 oktober in ontvangst nemen tijdens het jaarlijkse 'Women in music'-evenement.

[Novum]

Gerelateerde Artikelen