Kies je favoriete radiostation

Dossiers

Catherine Keyl en Frits Bom schelden over en weer

Shownieuws

Frits Bom en Catherine Keyl hebben knallende ruzie. De 'vakantieman' plaatste maandag op zijn website vernietigende kritiek op de presentatrice.

Frits Bom en Catherine Keyl hebben knallende ruzie. De 'vakantieman' plaatste maandag op zijn website vernietigende kritiek op de talkshowpresentatrice. Keyl verzorgde zaterdag op televisie een optreden als Britney Spears, maar dat kon Bom blijkbaar niet erg bekoren. Catherine kwam op haar beurt met een reactie die niets aan duidelijkheid te wensen overlaat.

De verwijten van Bom zijn snoeihard. Hij noemt Catherine een tv-coryfee die maar geen afscheid kan nemen van de televisie. "Ze trekt desnoods haar broek uit om op de tv te mogen." Bom doelt met zijn uitspraken op het optreden van Keyl als Britney Spears in het RTL-programma Let's Dance. Catherine gaf eerder aan spijt te hebben van de toezegging om afgelopen weekeinde op te treden in het dansprogramma, maar gaf 'in een zwak moment' toe, nadat presentator Carlo Boszhard haar persoonlijk had geprobeerd over te halen.

Catherine zou een 'afgetakelde tv-ster' zijn die zich 'tot haar laatste snik' aanbiedt aan de Nederlandse televisiewereld. "Dus in dat klimaat is alles, maar dan ook alles wat de tv te bieden heeft, voor Catherine kennelijk voldoende om het noodlot maar verder uit te stellen." Ook voor haar optreden heeft de heetgebakerde Bom geen goed woord over. "Zaterdag zagen we de pijnlijke grimassen van een soort Heintje Davids, maar dan zonder allure."

Ook Catherine in eigen persoon kreeg de verwoestende recensie onder ogen. In een reactie aan Novum Nieuws kon ze het niet laten haar minachting voor haar collega subtiel te laten doorschemeren. "Laat ik maar niet reageren op azijnzure reacties van oude mannen met een prostaatprobleem."

[Novum]

Gerelateerde Artikelen