Kies je favoriete radiostation

Dossiers

Coyotebeten worden Canadese zangeres (19) fataal

Shownieuws

De Canadese zangeres Taylor Mitchell is woensdag overleden na een aanval van coyotes. De wilde beesten vielen de folkzangeres aan tijdens een wandeling.

(Novum/AP) - Coyotes hebben opnieuw hun slag geslagen in showbizzland. De Canadese zangeres Taylor Mitchell liep de wilde dieren tijdens een wandeling tegen het lijf. De beesten vielen de 19-jarige zangeres aan, in een ziekenhuis bezweek Mitchell aan haar verwondingen.

Aanstormend talent Taylor Mitchell maakte dinsdag een wandeling in een natuurgebied in Oost-Canada. De folkzangeres ging een luchtje scheppen tijdens de promotietour van haar nieuwe album. De 19-jarige werd aangevallen door twee coyotes, die haar meerdere malen beten. Toen hulpdiensten arriveerden, verkeerde ze al in kritieke toestand. Mitchell werd overgevlogen naar een ziekenhuis, waar ze woensdagochtend stierf.

Een bioloog laat in reactie op Mitchells dood weten dat aanvallen van coyotes zeldzaam zijn. De dieren zijn volgens hem juist heel schuw. "Een aanval is hoogst ongebruikelijk. We hoeven niet bang te zijn dat een coyote ineens een grote, boze wolf wordt."

Eerder ontdekte Jessica Simpson dat coyotes niet erg vriendelijk zijn. De wilde dieren gingen vorige maand aan de haal met haar hondje Daisy. De kleine viervoeter is sindsdien niet meer gezien.

[Novum]

Gerelateerde Artikelen