Kies je favoriete radiostation

Dossiers

Kaarten Jackson-film vliegen over de toonbank

Shownieuws

De kaarten van 'Michael Jackson's: this is it' gaan als warme broodjes over de toonbank. Maandagmiddag zijn er al twaalfduizend kaarten verkocht bij Pathé.

De kaarten van 'Michael Jackson's: this is it' gaan als warme broodjes over de toonbank. De kaartverkoop voor de film ging zaterdag om één minuut na middernacht van start. Ondertussen zijn er al twaalfduizend kaarten verkocht bij Pathé, zegt een woordvoerder van de bioscoopketen maandag.

Volgens film distributeur Sony zorgde de stormloop op de kaartjes voor een record bij het bedrijf. Nog niet eerder werden zoveel kaartjes in zo'n korte tijd verkocht.

In de film is Michael Jackson te zien die aan het repeteren is voor een concertreeks. De documentaire is samengesteld uit meer dan honderd uur beeldmateriaal van de King of Pop achter de schermen. De megaster stierf op 25 juni, drie weken voordat de geplande vijftig concerten in Londen van start zouden gaan.

De film gaat in de nacht van 27 op 28 oktober in première in Amsterdam en gaat daarna op tournee langs verschillende bioscopen in heel Nederland.

[Novum]

Gerelateerde Artikelen