Kies je favoriete radiostation

Dossiers

Robbie Williams duikt studio in met Take That

Shownieuws

Is Robbie Williams back for good? Het lijkt er wel op nu de zanger met zijn voormalige bandmaatjes van Take That een studio in New York is ingedoken.

Is Robbie Williams back for good? Het lijkt er wel op nu de zanger met zijn voormalige bandmaatjes van Take That een studio in New York is ingedoken. De vijf heren werken weer samen aan nieuwe nummers, meldt de Britse krant Daily Mirror.

Williams schoof woensdagavond voor een diner aan bij Mark Owen, Gary Barlow, Howard Donald en Jason Orange. Dat etentje beviel zo goed dat de vijf zaterdag samen een studio indoken. "Robbie is terug bij Take That en ze werken allemaal aan nieuwe nummers", zegt een ingewijde tegen de Daily Mirror. "Robbie wil geen oude nummers van Take That ten gehore brengen waarop hij niet te horen is, maar als ze nieuwe liedjes kunnen schrijven waarmee iedereen gelukkig is, worden ze opgenomen en klimt Robbie weer met de andere vier op het podium."

Williams stapte in 1995 uit Take That om een solocarrière op te bouwen. Een jaar laten gaven ook de andere vier de brui aan de boyband. In de jaren negentig scoorde Take That hits als 'Relight my fire', 'Love ain't here anymore' en 'Back for good'. In 2005 maakten Owen, Barlow, Donald en Orange een succesvolle comeback. De vier scoorden hits als 'Patience' en 'Shine'. Geruchten dat ook Williams zich bij de band voegt, doen al maanden de ronde.

[Novum]

Gerelateerde Artikelen