Kies je favoriete radiostation

Dossiers

Balkenende apetrots op hoofdrolspeelster Hairspray

Shownieuws

Minister-president Balkenende genoot van de première van de musical Hairspray. De premier is apetrots op Esmee van Kampen, die hij al van kinds af aan kent.

Niet alleen BN'ers maar ook politici struinden zondag over de rode loper voor de première van de musical Hairspray. Minister-president Jan Peter Balkenende en zijn gezin genoten met volle teugen van de feelgood musical. De premier is apetrots op hoofdrolspeelster Esmee van Kampen, die hij al van kinds af aan kent.

"De moeder van Esmee en mijn vrouw Bianca kennen elkaar al vanaf de kleuterschool", legt premier Balkenende voor de camera van Novum Nieuws uit. "Ik vind het zo leuk om te zien hoe Esmee zich heeft ontwikkeld."

Balkenende geeft na afloop van de première toe dat hij zich toch een beetje zorgen maakte om Van Kampen, die voor Hairspray in de huid van Tracy Turnblad kruipt. "Er is zo veel goede publiciteit geweest en iedereen vraagt zich af of je het ook waar kunt maken. Dat heb je gedaan. Het was echt klasse!" Een compliment dat de minister-president een aai over zijn arm oplevert.

Ook producent Albert Verlinde was na afloop in zijn nopjes. "Als je ziet wat er dan allemaal zit: de premier en zijn gezin, staatssecretaris De Jager, minister Hirsch Ballin, Rita Verdonk, Erica Terpstra. Het is nog net geen koninklijke première, maar het scheelt niet veel."

[Novum]

Gerelateerde Artikelen