Kies je favoriete radiostation

Dossiers

Nerveus getwitter over Hairspray-première

Shownieuws

De sterren hadden er zondagochtend al zin in, de première van de musical Hairspray. De productie belooft de nieuwe 'ultieme feelgood musical' te worden.

De sterren hadden er zondagochtend al zin in, de musical Hairspray. De productie met in de hoofdrollen Jim Bakkum, Arjan Ederveen en Esmee van Kampen ging zondag in première in Rotterdam. De voorstelling belooft de 'ultieme feelgoodmusical' te worden. Daar hadden veel BN'ers wel oren naar.

Modeontwerper Addy van den Krommenacker plaatste vlak voor aanvang een foto van zichzelf en zangeres Sandra Reemer in premièrepakje op zijn Twitterpagina. Henkjan Smits schreef dat zijn smoking, ondanks zes kilo gewichtsverlies, nogal strak zit. Ook Peter van der Vorst liet weten, ondanks zijn verkoudheid, aanwezig te zijn.

Zelfs premier Jan Peter Balkenende houdt van een musical op zijn tijd. Met zijn vrouw Bianca en dochter Amelie begaf de minister-president zich een middagje in de wereld van de showbizz. Winston Gerschtanowitz en Renate Verbaan hadden voor de gelegenheid een oppas voor hun kleine Julian geregeld en kwamen samen genieten van de voorstelling.

Hairspray gaat over het mollige meisje Tracy Turnblad. Tracy's grootste wens is om te mogen meedansen in haar favoriete televisieprogramma. De rol wordt gespeeld door het kersverse talent Esmee van Kampen. De musical wordt geproduceerd door Albert Verlindes V&V Entertainment. Verlinde is lyrisch over zijn zelfontdekte 20-jarige ster. "Jullie gaan nog heel veel van haar horen, wacht maar af."

[Novum]

Gerelateerde Artikelen