Kies je favoriete radiostation

Dossiers

Hans en Connie Breukhoven samen op rode loper

Shownieuws

Connie Breukhoven heeft geen woord te veel gezegd over de situatie tussen haar en ex-man Hans. Ze betraden zondag samen de rode loper van de musical Hairspray.

Connie Breukhoven heeft geen woord te veel gezegd over de manier waarop zij en haar ex-man Hans met elkaar omgaan. Ondanks de recente scheiding beweerde Connie dat de twee nog altijd goede vrienden zijn. Tijdens de première van de musical Hairspray in Rotterdam schreed het voormalig koppel met twee kinderen zondagmiddag inderdaad in harmonie over de rode loper.

Het zag er uit als een ouderwets gezellig familietafereeltje, maar Hans en Connie Breukhoven zijn echt gescheiden. "We zijn hier als vrienden", vertelde Connie. De twee maakten in augustus bekend te zijn gescheiden. Het showbizzkoppel had na 22 jaar in alle stilte een einde aan hun huwelijk gemaakt.

Later vertelde Vanessa, de artiestennaam van Connie, in RTL Boulevard dat de reden van de breuk Hans' overspel was. Connie noemde zichzelf 'te monogaam' om daar mee om te kunnen gaan. "Vanaf dat moment was het vertrouwen weg. We hebben het meerdere malen geprobeerd maar ik kon er niet mee leven", vertelde de voormalig zangeres. "Een gebroken kopje is niet meer te lijmen."

[Novum]

Gerelateerde Artikelen