Kies je favoriete radiostation

Dossiers

Armin van Buuren in Londen voor bekroning

Shownieuws

Armin van Buuren mag zich voor het derde jaar op rij de beste dj van de wereld noemen. Van Buuren is woensdagnacht in Londen voor de ceremonie.

Armin van Buuren mag zich voor het derde jaar op rij de beste dj van de wereld noemen. Van Buuren is woensdagnacht in London voor de bekendmaking van de jaarlijkse dj Top 100 van het toonaangevende Britse DJ Magazine. Dat meldt de door hem opgezette platenmaatschappij Armada Music woensdag.

"Op dit moment kan ik wel zeggen dat ik de meest gelukkige man op aarde ben", vertelt een dolblije Van Buuren. "Driemaal op een rij in het wereldberoemde DJ Magazine staan had ik nooit durven dromen." De artiest werkt momenteel aan de opvolger van zijn derde artiestenalbum 'Imagine'.

Het dj-blad maakt de winnaar eigenlijk pas in de nacht van woensdag op donderdag bekend, maar de ranglijst met beste dj's zou een dag eerder al uitgelekt zijn. Volgens de uitgelekte lijst prijkt dj Tiësto wederom op een tweede plek.

De Nederlandse dj's gooien hoge ogen bij het wereldwijde dance publiek. Uit de nog niet officiële lijst die online stond, blijkt dat ook Ferry Corsten, Sander van Doorn, Laidback Luke, Fedde le Grand, Marco V, Menno de Jong en Sander Kleinenberg in de DJ Mag Top 100 staan.

Dit jaar brachten driehonderdduizend muziekliefhebbers vanuit 263 verschillende landen hun stem uit voor de lijst.

[Novum]

Gerelateerde Artikelen