Kies je favoriete radiostation

Dossiers

Indiase filmset Julia Roberts bewaakt als fort

Shownieuws

Julia Roberts neemt haar nieuwste film op in India, maar dat verliep niet meteen vlekkeloos. Dorpelingen hebben er alles voor over om de superster te zien.

(Novum/AP) - Julia Roberts neemt momenteel haar nieuwste film op in India, maar dat verliep niet meteen vlekkeloos. De dorpelingen van het plaatsje waar de film wordt opgenomen hebben er alles voor over om een glimp van de superster op te vangen. Daarom zijn bijna 350 beveiligers en politieagenten ingezet om de boel te bewaken.

De dorpsbewoners van Mirzapur vinden de aanwezigheid van de 'Pretty woman'-ster geweldig en klimmen in bomen en op daken om mee te kunnen kijken met het spektakel. Ook lokale media proberen constant de Hollywoodster vast te leggen op hun camera's. Een leger beveiligers en grote zwarte schermen moeten de nieuwsgierige aagjes tegenhouden.

Roberts speelt in de boekverfilming 'Eat, pray, love' een Amerikaanse vrouw die na haar scheiding op zelfontdekkingsreis gaat. Het dorp Mirzapur, 65 kilometer van de Indiase hoofdstad New Delhi, doet dienst als decor voor een deel van de film. De productie is in handen van Brad Pitt.

[Novum]

Gerelateerde Artikelen