Kies je favoriete radiostation

Dossiers

Weduwnaar Jade Goody depressief in cel

Shownieuws

Het gaat niet goed met de weduwnaar van realityster Jade Goody. Jack Tweed zit vast op verdenking van verkrachting en is zwaar depressief.

Het gaat niet goed met de weduwnaar van realityster Jade Goody. Jack Tweed zit vast op verdenking van verkrachting. De stress van de aanklacht en zijn gevangenschap maken Tweed volgens zijn moeder suicidaal. Dat meldt het Britse tabloid News of the World.

De moeder van Tweed vertelt hoe zoon Jack haar toevertrouwde met de gedachte te spelen zelfmoord te plegen. De 22-jarige weduwnaar wordt ervan verdacht in september een 19-jarige vrouw te hebben verkracht. Moeder Mary is ten einde raad. "Het afschuwelijkste wat een moeder kan horen is dat haar zoon een einde aan zijn leven wil maken."

Jack zag er volgens zijn moeder erg slecht uit toen zij hem in de gevangenis opzocht. "Hij had zich al dagen niet gewassen en zag er vies uit. Hij vroeg me bloemen te brengen naar Jades graf. En hij bleef maar herhalen dat hij dood wilde."

Jack Tweed en Big Brother-ster Jade Goody trouwden op 22 februari. Precies een maand later overleed de 27-jarige Goody aan de gevolgen van baarmoederhalskanker. De Britse realityster kreeg de diagnose te horen terwijl ze in het Indiase Big Brother-huis zat. Goody liet twee zoontjes achter, die ze kreeg tijdens een eerdere relatie.

[Novum]

Gerelateerde Artikelen