Kies je favoriete radiostation

Dossiers

Kaartverkoop Jacksons film 'This is it' van start

Shownieuws

Het was zaterdagnacht dringen geblazen voor Michael Jackson-fans. De kaartverkoop voor de film 'This is it' ging om één minuut na middernacht van start.

Het was zaterdagnacht dringen geblazen voor Michael Jackson-fans in Amsterdam en Deventer. De kaartverkoop voor de film 'Michael Jackson: this is it' ging om één minuut na middernacht van start. Het nachtelijke startsein werd gegeven bij de Pathé Arena in Amsterdam en het Luxor Theater in Deventer.

De film gaat in de nacht van 27 op 28 oktober in première en draait twee weken lang in verschillende bioscopen. Distributeur van de film Sony wist te vertellen dat in Amsterdam in het eerste uur al 750 kaarten werden verkocht. Minstens het dubbele aantal fans had zich verzameld voor de Amsterdamse bioscoop.

DJ Robert Da Costa en Choreograaf Roy Julen, beiden bekend van 'So you think you can dance', vermaakten het publiek in Jackson-stijl. In de lobby van de bioscoop werden hits van The king of pop gedraaid. Het publiek mocht meedansen en voor de beste danser lagen alvast twee bioscooptickets voor de film klaar.

'This is it' laat beelden van de repetities van Jackson's gelijknamige concertreeks zien. De film is samengesteld uit meer dan 100 uur beeldmateriaal van de zanger achter de schermen. De popster overleed op 25 juni door verkeerd medicijngebruik, drie weken voordat de geplande vijftig concerten in Londen van start zouden gaan.

[Novum]

Gerelateerde Artikelen