Kies je favoriete radiostation

Dossiers

Michael Bublé komt naar Nederland

Shownieuws

Michael Bublé geeft op woensdag 19 mei een concert in de Gelredome in Arnhem. De kaartverkoop voor het optreden gaat vrijdagochtend van start.

Michael Bublé geeft op woensdag 19 mei een concert in de Gelredome in Arnhem. Het concert is onderdeel van zijn Europese 'Crazy love'-tour.

De tournee van de Canadese zanger start begin mei in Groot-Brittannië met optredens in onder meer Sheffield, Manchester en Glasgow. De kaartverkoop voor het optreden in Arnhem gaat vrijdagochtend van start. Bublé scoorde in Nederland hits met onder meer 'Everything' en 'Home'.

Half oktober kwam Bublé's nieuwe album 'Crazy love' uit. De plaat werd meteen bekroond met goud. In de voorverkoop gingen al 25 duizend exemplaren van het schijfje over de Nederlandse toonbanken.

'Crazy love' is de opvolger van zijn succesvolle album 'Call me irresponsible', dat de eerste plaats in de Album Top 100 bereikte. 'Crazy love' moet het voorlopig doen met een plekje lager. Het album kwam vrijdag op nummer twee binnen in de albumlijst.

[Novum]

Gerelateerde Artikelen