Kies je favoriete radiostation

Dossiers

Willis heeft geen voortplantingsdrang

Shownieuws

Bruce Willis heeft voorlopig geen kinderwens met zijn nieuwe vrouw Emma Heming. "Ik wil eerst van mijn vrouw genieten zonder kinderen", vertelde de acteur.

Bruce Willis heeft voorlopig geen kinderwens met zijn nieuwe vrouw Emma Heming. Aan het Amerikaanse Us Weekly vertelde de acteur dat hij het voorlopig 'rustig aan doet'. Willis heeft met zijn voormalige vrouw Demi Moore al drie dochters.

Het paar stapte zes maanden geleden in het huwelijksbootje. De tortelduifjes generen zich niet voor hun liefde. "We zijn verschrikkelijk. We zoenen zelfs in het openbaar", vertelde de acteur onlangs in het tijdschrift W Magazine. Voorlopig vermaken ze zich dan ook optimaal met z'n tweetjes. "Ik wil eerst van mijn vrouw genieten zonder kinderen", vertelde de 54-jarige acteur.

Hoewel Willis het razend druk heeft met zijn film 'Surrogates', blijft het thuisfront op de eerste plaats staan. "Eigenlijk wil ik geen enkel moment van Emma's zijde wijken." De film 'Surrogates', die gebasseerd is op het gelijknamige stripboek, draait vanaf 15 oktober in de Nederlandse bioscopen.

[Novum]

Gerelateerde Artikelen