Kies je favoriete radiostation

Dossiers

Borsato juicht om uitverkochte benefietconcerten

Shownieuws

Marco Borsato is dolblij dat zijn concerten zijn uitverkocht. "Yes! De kaartjes voor Borsato & Friends zijn volledig uitverkocht! Te gek!",

Marco Borsato is dolblij dat zijn concerten zijn uitverkocht. "Yes! De kaartjes voor Borsato & Friends zijn volledig uitverkocht. Te gek!", schrijft de zanger op de netwerksite Twitter, nadat binnen tweeënhalf uur de twee concerten waren uitverkocht.

Borsato zit na het faillissement van The Entertainment Group diep in de financiële put, maar over het maken van muziek hoeft hij zich geen zorgen te maken. Fans staan kennelijk nog steeds achter hem.

De artiest geeft de shows, zodat de 'Symphonica in Rosso'-concerten met Diana Ross door kunnen gaan. De 'Dromen zijn bedrog'-zanger verzekert dat hij samen met zijn vrienden de sterren van de hemel gaat spelen. "Dit inspireert me nog meer om samen met mijn vrienden er twee onvergetelijke shows van te maken!"

De artiest bedankt iedereen die een kaartje heeft gekocht. "Dankzij jullie kunnen de concerten met Diana Ross doorgaan. Dat is meer dan fantastisch!"

Het benefietconcert wordt op 20 en 21 oktober gehouden in Gelredome. Borsato staat op samen met zijn muzikale vrienden Guus Meeuwis, Jan Smit, Paul de Leeuw, Trijntje Oosterhuis, Do, Yes-R, Van Velzen, Alain Clark en Edwin Evers op het podium.

[Novum]

Gerelateerde Artikelen