Kies je favoriete radiostation

Dossiers

Eros Ramazzotti windt Nederland om zijn vinger

Shownieuws

De 46-jarige Eros Ramazzotti windt het publiek nog net zo makkelijk om zijn vingers als in zijn hoogtijdagen. Ook Ahoy viel dinsdagavond in katzwijm.

Het is ongetwijfeld het Italiaanse bloed dat door zijn aderen stroomt. De 46-jarige Eros Ramazzotti windt het publiek nog net zo makkelijk om zijn vingers als in zijn hoogtijdagen in de jaren negentig. Ook een goedgevuld Ahoy viel dinsdagavond in katzwijm toen Ramazzotti het podium besteeg.

Met zijn romantische songs als 'Musica è' en 'Se bastassa una canzone' raakt Ramazzotti keer op keer de gevoelige snaar. De vrouwen vallen bij bosjes voor de Italiaanse charmeur, die er vrolijk op los flirt tijdens de show. Als Eros dan ook nog met zijn billen schudt, kookt Ahoy bijna over van de op hol geslagen hormonen. Het publiek begraaft Eros onder bloemen, gilt hysterisch zijn naam en blèrt alle liedjes uit volle borst mee.

Door zijn toeschouwers op handen gedragen dartelt Eros als een jonge god over het podium. De 46-jarige nodigt de mooiste dames uit op het podium voor een duetje. De Italiaan, die in 2006 voor het laatst in Ahoy te vinden was, bewaart het grootste showelement tot het laatst. Met de afsluitende medley van up-tempo nummers stuurt Eros zijn voornamelijk vrouwelijke publiek naar huis, terug naar manlief.

[Novum]

Gerelateerde Artikelen