Kies je favoriete radiostation

Dossiers

Michael Jackson vond Madonna jaloers

Shownieuws

Michael Jackson vond Madonna jaloers. De zangeres zou hem benijden omdat zijn vrouwelijke fans uitbundiger waren.

Madonna is niet altijd even blij geweest met het succes van Michael Jackson. De zangeres zou de King of Pop hebben benijd omdat zijn vrouwelijk fans uitbundiger waren dan haar mannelijke liefhebbers. Dat vertelde de op 25 juni overleden zanger tijdens interviews met de Joodse geestelijke Shmuley Boteach.

De gesprekken werden tussen 2000 en 2001 opgenomen met Jacksons goedkeuring en zijn gebundeld in het nieuwe boek 'The Michael Jackson Tapes'. De 42-jarige Boteach heeft meer dan 30 uur interview op band staan. De artiest begon aan deze interviews om het publiek een beter beeld te geven van zijn persoonlijkheid.

In het boek staat onder meer dat Jackson beweerde dat Madonna huilend van bewondering bij zijn concert stond. Ook beweerde hij seksuele getinte telefoongesprekken met de 'Material Girl'-zangeres te hebben gehad.

Een woordvoerder van Madonna liet vrijdag weten dat de rake uitspraken in het boek geen invloed hebben op de zangeres. "Madonna was erg gesteld op Michael Jackson. Het boek zal hier niets aan veranderen."

[Novum]

Gerelateerde Artikelen