Kies je favoriete radiostation

Dossiers

Jody Bernal baalt van scooterroof

Shownieuws

Een flinke tegenvaller voor Jody Bernal. Brutale dieven hebben de scooter van de zanger gestolen. De witte Vespa was dinsdagochtend nergens meer te bekennen.

Een flinke tegenvaller voor Jody Bernal. Brutale dieven hebben de scooter van de zanger gestolen. De witte Vespa stond voor zijn huis in Amsterdam gestald, maar was dinsdagochtend nergens meer te bekennen.

"Mijn eerste gedachte was dat ik in een slechte grap van een programma met een verborgen camera was getrapt", laat de goedgelovige Jody telefonisch weten. "Of dat ik na een zware nacht met de taxi naar huis was gegaan." Jody baalt enorm van zijn verlies en wil zijn tweewieler terug.

De 28-jarige 'Que si que no'-zanger weet niet zeker of de scooter in de nacht van maandag op dinsdag is gestolen. "Het kan ook wel eens eerder zijn geweest. De scooter heb ik sinds zaterdag niet meer gezien, omdat ik steeds mijn auto gebruikte."

Volgens Jody zagen buurtbewoners hem regelmatig voorbijcrossen. "Mensen weten daardoor dat ik een Vespa heb en ze weten dat ik zaterdag niet thuis was. Misschien hebben ze hem tijdens de liveshow van Let's Dance al gestolen", oppert de beteuterde zanger. Jody heeft inmiddels aangifte gedaan, maar denkt niet dat hij zijn tien maanden oude Vespa nog terugziet.

[Novum]

Gerelateerde Artikelen