Kies je favoriete radiostation

Dossiers

'Gordon en Floortje Dessing minst populair'

Shownieuws

Gordon, Floortje Dessing, Giel Beelen en Claudia de Breij hebben een Miskend Talent Award gewonnen voor minst populaire presentator op televisie of radio.

Gordon, Floortje Dessing, Giel Beelen en Claudia de Breij kunnen een plaatsje vrijmaken in hun prijzenkast. Ze winnen allevier een Miskend Talent Award voor minst populaire presentator op televisie of radio.

Tv-kijkers hebben het meeste hekel aan Gordon en Floortje Dessing. Radioluisteraars vinden Giel Beelen en Claudia de Breij het ergst. De verkiezing werd voor de eerst keer gehouden door Veronica Magazine.

Adjunct-hoofdredacteur Rens Muller noemt de prijs een aanmoedigingsprijs. "Talenten hebben deze presentatoren onmiskenbaar, maar dat wordt lang niet door iedereen onderkend. Het is bedoeld als duwtje in de rug."

In opdracht van het magazine onderzocht Maurice de Hond onder een representatieve groep Nederlanders welke presentatoren het minst populair zijn. De afgelopen weken konden lezers op de meest genoemde namen stemmen. De volledige uitslag is te lezen in Veronica Magazine.

[Novum]

Gerelateerde Artikelen