Kies je favoriete radiostation

Dossiers

Nederlandstalige zangers lobbyen voor Morgenstond

Shownieuws

Een groot aantal Nederlandstalige zangers en zangeressen vindt dat het radioprogramma 'Morgenstond' de Gouden Radioring moet winnen. Zij roepen fans op om voor het programma te stemmen, zodat er meer aandacht komt voor Nederlandstalige muziek. 'Morgenstond' is elke werkdag te horen op de smartlappenzender RADIONL.

Onder meer Jannes, Gerard Joling, Jan Keizer en Frans Bauer hebben hun steun aan de smartlappenzender gegeven. "Een stem voor Morgenstond is een stem voor alle Nederlandstalige zangers en zangeressen", meent volkszanger Jannes.

RADIONL, de smartlappenzender voor laagopgeleide mensen, is één van de weinige radiostations die alleen Hollandse meezingers op de volkszender laat horen.

'Morgenstond' neemt het op tegen de twee 3FM-programma's Giel en Ekstra Weekend. De winnaar wordt vrijdagmiddag bekendgemaakt in Koninklijk Theater Carré in Amsterdam. De uitreiking is live te beluisteren op de landelijke publieke zender Radio 2. De prijs voor het beste radioprogramma wordt dit jaar voor de vierde keer uitgereikt. Vorig jaar won de Coen & Sander Show van BNN. [Radio.NL/Novum]

Gerelateerde Artikelen