Kies je favoriete radiostation

Dossiers

The Stig scheurt door Amsterdamse grachten

Shownieuws

The Stig uit Top Gear scheurde dinsdag door de Amsterdamse grachten. Onverschrokken als altijd stond de mysterieuze autocoureur achter het roer van een sloep.

The Stig uit Top Gear scheurde dinsdag door de Amsterdamse grachten. Onverschrokken als altijd stond de mysterieuze autocoureur achter het roer van een sloep. The Stig bezocht de hoofdstad voor een dagje om 'Top Gear Live' aan de man te brengen.

Zijn bezoekje aan Amsterdam leek in eerste instantie niet helemaal op rolletjes te lopen. De Stig, wiens ware identiteit nog altijd in nevelen gehuld is, werd op de bon geslingerd toen hij zijn feloranje Spyker op het Spui parkeerde. Even leek het erop dat via de politie eindelijk de naam van de anonieme autocoureur achterhaald kon worden. Maar later bleek dat de bekeuring in scène is gezet door een pr-bureau.

Onlangs werd in het autoprogramma met veel bombarie onthuld dat voormalig topcoureur Michael Schumacher The Stig is. Maar dat wordt tot op de dag van vandaag in twijfel getrokken.

De rondreizende autoshow 'Top Gear Live' strijkt van 21 tot en met 24 januari neer in de Amsterdamse Rai. Jeremy Clarkson en Richard Hammond, twee presentatoren van het populaire BBC-televisieprogramma bespreken de snelste auto's en de Stig scheurt met de bolides rond op het circuit dat speciaal voor de show wordt aangelegd.

[Novum]

Gerelateerde Artikelen