Kies je favoriete radiostation

Dossiers

Belastingdienst wil deel erfenis Anna Nicole Smith

Shownieuws

De Amerikaanse belastingdienst zit al een jaar achter de centen van de overleden Anna Nicole Smith aan. De fiscus moet nog een deel van de erfenis ontvangen.

De Amerikaanse belastingdienst zit al bijna een jaar achter de centen van de overleden Anna Nicole Smith aan. De fiscus moet nog een deel van de miljoenenerfenis ontvangen.

Tweeënhalf jaar na de dood van de playmate moet de belastingdienst nog 125 duizend dollar, ruim 84 duizend euro, van de nabestaanden van Smith incasseren. Dat blijkt volgens entertainmentsite TMZ uit belastingpapieren waar de website de hand op wist te leggen. De belastingaanslag dateert uit december 2008.

Smith overleed op 39-jarige leeftijd aan een overdosis medicijnen. Naast haar werk als model voor onder meer Playboy werd Smith vooral bekend door haar huwelijk met de 89-jarige multimiljonair J. Howard Marshall II in 1994. Een jaar na hun huwelijk overleed hij. Sindsdien was Anna Nicole met zijn familie verwikkeld in een juridische strijd om de erfenis, die naar schatting 345 miljoen euro bedraagt.

Momenteel wordt onderzocht of haar voormalige vriend en advocaat Howard K. Stern en twee artsen iets te maken hebben met de dood van Anna Nicole. Zij zouden illegaal medicijnen hebben toegediend. De zaak is nog steeds niet rond.

[Novum]

Gerelateerde Artikelen