Kies je favoriete radiostation

Dossiers

BN'ers gunnen Gooische Vrouwen Televizier-Ring

Shownieuws

Veel BN'ers hopen dat Gooische Vrouwen er met de Gouden Televizier-Ring vandoor gaat. Onder andere Wendy van Dijk hoopt op winst voor de serie.

Een meerderheid van de Nederlandse sterren hoopt dat Gooische Vrouwen er met de Gouden Televizier-Ring vandoor gaat. Onder meer Mies Bouwman, Wendy van Dijk en het Des Bouvrie-echtpaar pleiten voor de winst van de populaire dramaserie.

Ook Wilma Nanninga, Monique van de Ven en Willeke Alberti gunnen de serie over vier Gooische vriendinnen de felbegeerde Ring. "Dit is het laatste seizoen. Dit is je kans, stemmen!", scandeert Nanninga. "Gooische Vrouwen is fantastisch en uniek. Dit is het laatste seizoen, dus dat zou wel heel mooi zijn", vindt Wendy van Dijk.

Mannelijk bekend Nederland neigt meer naar kijkcijferkanon Boer Zoekt Vrouw. Robert ten Brink, André van Duin en Ursul de Geer vinden dat het datingprogramma de televisieprijs verdient. De Geer vraagt zich wat hij toch al die jaren verkeerd deed. "Drie miljoen kijkers, hoe krijg je het voor elkaar?"

Alleen voormalig TMF-vj Isabelle Brinkman lijkt nog vertouwen te hebben in de derde genomineerde, Wie Is De Mol? Brinkman deed zelf ooit mee aan het spelprogramma. Stylist Maik de Boer kan geen keuze maken tussen al zijn televisievrienden. "Als je met iedereen zo'n ontzettend lekkere band hebt, dan gun je 'm iedereen."

Wie er daadwerkelijk met de Gouden Televizier-Ring mee naar huis gaat wordt vrijdag bekend. Dan reikt Matthijs van Nieuwkerk de prijs uit aan het beste televisieprogramma. De winnaar wordt bepaald door televisiekijkend Nederland. De presentatie van het Televiziergala is net als vorig jaar in handen van Chantal Janzen.

[Novum]

Gerelateerde Artikelen