Kies je favoriete radiostation

Dossiers

Top 2000 licht tip van de sluier op

Shownieuws

Acda en de Munnik en Guus Meeuwis maken deel uit van de artiesten die een plaatsje in de Top 2000 hebben bemachtigd. Dit maakte Radio 2 maandag bekend.

Acda en de Munnik, Guus Meeuwis en Rowen Hèze maken deel uit van de Nederlandse artiesten die een plaatsje in de Top 2000 hebben bemachtigd. Dit maakte Radio 2 maandag bekend. De artiesten treden namelijk op tijdens 'Top 2000 in Concert'.

Ook Lee Touwers, Ruth Jacott en de cast van de musical 'Blues brothers' geven acte de présence op 10 december in de Heineken Music Hall in Amsterdam. Meer namen worden nog bekend gemaakt. Alle artiesten spelen een van hun hits uit de jaarlijks terugkerende muzieklijst en een persoonlijke favoriet.

De Top 2000 wordt vanaf eerste kerstdag uitgezonden op Radio 2. Luisteraars kunnen stemmen op hun favoriet. Een stem uitbrengen kan vanaf 16 november. De uitzending van de lijst, die sinds 1999 jaarlijks wordt uitgezonden, duurt dit jaar niet zes maar zeven dagen. De hitlijst dreigde anders in tijdnood te komen.

[Novum]

Gerelateerde Artikelen