Kies je favoriete radiostation

Dossiers

Peter Andre flipt na foto's van vriend Jordan

Shownieuws

Peter Andre had een ware paniekaanval toen hij foto's van Alex Reid met zijn kinderen zag. Reid is het nieuwe liefje van zijn ex-vrouw Jordan.

Peter Andre had een ware paniekaanval toen hij foto's van Alex Reid met zijn kinderen zag. Reid is het nieuwe liefje van zijn ex-vrouw Jordan. Andre schrok zo van de paparazzikiekjes dat hij flauwviel, schrijft hij volgens de Britse Daily Mail in een column.

De nacht na de confrontatie met de foto's werd Andre 's nachts wakker door een paniekaanval. De zanger viel flauw en had een bebloed hoofd toen hij weer bijkwam. "Ik vond het ongelooflijk zwaar om een andere man met Junior en Princess te zien. Dat was waarschijnlijk het afschuwelijkste moment sinds de scheiding", schrijft de zanger.

Peter Andre en glamourmodel Jordan scheidden in mei na een huwelijk van ruim drie jaar. De 'Mysterious girl'-zanger en zijn ex Katie Price, zoals de echte naam van Jordan luidt, gaan sindsdien ruziënd door het leven. Price en Andre leerden elkaar kennen in 2004 tijdens opnamen van de reality show 'I'm a celebrity… get me out of here!'.

[Novum]

Gerelateerde Artikelen