Kies je favoriete radiostation

Dossiers

Doutzen Kroes wil geen party-imago

Shownieuws

Sinds het mooie koppie van Doutzen Kroes de wereld over gaat is ze doodsbang dat haar imago aangetast wordt. "Ik moet er altijd op letten hoe ik me gedraag."

Sinds het mooie koppie van Doutzen Kroes de wereld over gaat is ze bang dat haar vriendelijke imago aangetast wordt. "Ik moet er altijd op letten hoe ik me gedraag. Als ik een keer gek sta te dansen, komt mijn imago in gevaar", vertelt het topmodel in haar eerste column in maandblad Marie Claire.

Zelfs als de Friese New Yorkse niets doet, wordt er nog over haar geschreven. "Laatst las ik dat ik bij de opening van een winkel op tafel had staan dansen. Er was niet eens muziek", verbaast de 24-jarige Doutzen zich.

Kroes heeft dagelijks te maken met horden persfotografen. Toen haar ouders en zus het model een paar weken geleden bezochten, wisten ze niet wat ze zagen. "Ze werden overvallen door de pers", vertelt Doutzen. "Dat was voor mijn ouders wel een 'eyeopener'."

Het internationale topmodel bericht vanaf november maandelijks over haar modellenavonturen. Met de column wil Kroes laten zien dat je als model over flink wat doorzettingsvermogen en een sterke en positieve persoonlijkheid moet beschikken. De Nederlandse schone behoort tot de vijf bestbetaalde modellen ter wereld.

[Novum]

Gerelateerde Artikelen