Kies je favoriete radiostation

Dossiers

'Do dreigt woning kwijt te raken door debacle TEG'

Shownieuws

Het faillissement van TEG blijft slachtoffers maken. Nu dreigen zangeres Do en haar man hun woning te verliezen. Op het huis zou beslag zijn gelegd.

Het faillissement van The Entertainment Group blijft maar slachtoffers maken. Nu dreigen zangeres Do en haar man Marc hun woning te verliezen. Op het huis zou beslag zijn gelegd. Do's management spreekt de berichten tegen.

Marc werkte als artiestenmanager voor The Entertainment Group. Het bedrijf, waarvan onder anderen Marco Borsato aandeelhouder was, werd op 22 september failliet verklaard. Door het plotselinge wegvallen van Marcs inkomen heeft een deurwaarder beslag laten leggen op de echtelijke woning van het stel. Dat schrijft weekblad Story deze week.

Het management van Do, die eigenlijk Dominique van Hulst heet, doet de verhalen af als 'grote onzin'. "Er is wat reuring geweest, maar alles is weer opgelost." Eerder dit jaar is inderdaad beslag gelegd op Do's woning, maar volgens het management is alles weer opgelost. "Het was een vergissing."

Deze zomer werd ook beslag gelegd op de villa van Marco Borsato. De 'Dromen zijn bedrog'-zanger gooide het op een akkoordje met de bank en wist zijn onderkomen te redden.

[Novum]

Gerelateerde Artikelen