Kies je favoriete radiostation

Dossiers

BNN ziet soapserie ONM nog niet verdwijnen

Shownieuws

BNN vindt het nog te vroeg om conclusies te trekken omtrent de geruchten over de verdwijning van soapserie ONM. "Het gaat juist hartstikke goed met de serie."

BNN vindt het nog te vroeg om conclusies te trekken omtrent de geruchten over de verdwijning van soapserie ONM. "Het gaat juist hartstikke goed met de serie", meldt de jongerenomroep. De geruchtenmachine kwam op gang nadat zendercoördinator Roek Lips in het Veronica Magazine openlijk twijfelde over het voortbestaan van ONM, omdat de soapserie erg duur is om te maken.

"De kijkcijfers trekken aan en ook de jonge doelgroep weet ONM te vinden", vertelt een woordvoerder. Volgens BNN is die groep kijkers heel belangrijk voor de publieke omroep.

De jongerenomroep gaat wel om de tafel met Nederland 3 en Endemol. "Het is logisch dat we na vijf jaar gaan evalueren hoe het met de soap gaat. Er is immers veel geld mee gemoeid."

BNN redde de ziekenhuissoap in 2005, nadat Yorin de stekker uit ONM wilde trekken. Met producent Endemol heeft BNN een contract dat na dit seizoen afloopt.

[Novum]

Gerelateerde Artikelen