Kies je favoriete radiostation

Dossiers

Whitney Houston komt in de buurt

Shownieuws

Nederlandse fans die de comeback van Whitney Houston met eigen ogen willen aanschouwen moeten naar België. De popdiva doet tijdens haar toer Antwerpen aan.

Nederlandse fans die de comeback van Whitney Houston met eigen ogen willen aanschouwen moeten in mei afreizen naar België. De herrezen popdiva doet tijdens haar nieuwe toer het Sportpaleis in Antwerpen aan. Nederland komt niet voor op het concertlijstje van Houston.

De laatste toer van Whitney, 'My love is your love', vond meer dan tien jaar geleden plaats. De zangeres kijkt erg uit naar het weerzien met haar fans. "We zijn een geweldige show aan het samenstellen. Ik kan niet wachten om de nummers van mijn nieuwe album en de favorieten van de fans te brengen." In september kwam haar album 'I look to you' uit.

De 46-jarige Houston heeft een roerige periode achter de rug, waarin drugs en een agressieve echtgenoot een grote rol speelden. De zangeres kickte af en scheidde van haar man Bobby Brown en dat heeft haar geen windeieren gelegd. Haar nieuwe cd steeg zowel in de Verenigde Staten als in Nederland meteen naar de hoogste regionen van de albumlijsten.

Het concert in Antwerpen wordt volgend jaar op 24 mei gehouden. De kaartverkoop start woensdagochtend.

[Novum]

Gerelateerde Artikelen