Kies je favoriete radiostation

Dossiers

Zussen Yolanthe zijn blij met Wesley

Shownieuws

De zussen van Yolanthe Cabau van Kasbergen zijn blij met het liefje van hun zusje. Wesley Sneijder heeft een betere invloed op Yolanthe dan Jan Smit.

Twee van de acht zussen van Yolanthe Cabau van Kasbergen zijn blij met het liefje van hun zusje. Voetballer Wesley Sneijder heeft een betere invloed op Yolanthe dan haar ex-geliefde Jan Smit, vinden ze. Ten tijde van Jan was de televisievrouw een stuk 'burgerlijker'. Dat vertelden Yolanthes zussen dinsdag in RTL Boulevard.

Rebecca en Xelly Cabau van Kasbergen zijn het erover eens. Hun zusje straalt als ze over Wesley praat. "Ze is erg blij en gelukkig. Wesley is echt leuk. Hij is heel aardig. Ze zijn samen ook erg leuk, heel spontaan." Ook tussen Wesley en de zusjes klikt het meteen. "Je hoeft niet echt aan hem te wennen. Het lijkt net alsof hij er altijd al was."

Over de periode met Jan hebben de gezusters ook hun mening. "Toen ze met Jan was, werd ze wat burgerlijker. Zondag op de koffie bij moeders enzo. Wij dachten toen: kom op, je bent nog jong. Niet dat ze toen niet leuk was, maar ze is voor ons positief veranderd."

[Novum]

Gerelateerde Artikelen