Kies je favoriete radiostation

Dossiers

Musicalsterren vergelijken piemels

Shownieuws

Ook musicalsterren zijn net gewone mensen. Voor de nieuwe musical 'The full monty' moeten de zes mannelijke hoofdrolspelers uit de kleren.

Ook musicalsterren zijn net gewone mensen. Dat onthulden acteurs van de nieuwe Nederlandse musical 'The full monty'. Voor het stuk moeten de zes mannelijke hoofdrolspelers uit de kleren. En ja, ook beroemdheden vergelijken hun piemels.

"Het is altijd raar om je kleren voor het publiek uit te trekken. Maar het is gewoon werk", vertelt hoofdrolspeler Charly Luske. "Dat heb je in een sauna ook. Zo ziet die van jou eruit en zo die van mij. Leuk, en dan weer verder." Collega-acteur Richard Spijkers kan dit beamen. "Wij lullen ook over ons lijf. En wij lullen ook van: hoe groot is jouw piemel eigenlijk?"

Nog snel een kuurtje in de sportschool was geen optie voor de acteurs. De mannelijke lijven moesten zo realistische mogelijk overkomen, dus overuren maken op de loopband was uit den boze. De musical, die gebaseerd is op de gelijknamige film uit 1997, is vanaf 30 oktober in Nederlandse en Vlaamse theaters te zien.

[Novum]

Gerelateerde Artikelen