Kies je favoriete radiostation

Dossiers

Varkensverhaal Paris Hilton krijgt staartje

Shownieuws

Paris Hilton kan binnenkort dierenrechtenorganisatie Peta aan haar deur verwachten. De organisatie is woedend op de hotelerfgename. Dat schrijft TMZ.

Paris Hilton kan binnenkort dierenrechtenorganisatie Peta aan haar deur verwachten. De organisatie is woedend op de hotelerfgename. Paris zou met de aanschaf van een minivarkentje als huisdier het verkeerde voorbeeld geven. Dat schrijft het Amerikaanse TMZ.

Paris verwacht volgende maand haar nieuwe huisdier, een varkentje dat niet veel groter is dan een theekop. Hilton noemt zichzelf een grote dierenvriend, maar Peta denkt daar anders over. "De chihuahuas, fretten en beertjes waarmee ze ooit paradeerde zijn geen accessoires en een hangbuikzwijntje evenmin."

Peta noemt de aanschaf van Paris' nieuwste vriendje een 'ongelukkig voorbeeld'. "Ze behandelt dieren alsof ze net zo inwisselbaar zijn als vrienden en verloofden." Het biggetje, dat de naam 'Princess Pigelette' zal krijgen, moet onder meer de concurrentie aangaan met Hiltons beroemde chihuahua Tinkerbell.

[Novum]

Gerelateerde Artikelen