Kies je favoriete radiostation

Dossiers

Babykoorts heerst bij Grey's Anatomy

Shownieuws

Een ware babykoorts lijkt te heersen onder acteurs en voormalige sterren uit de serie Grey's Anatomy. Nu wil ook voormalig Grey's-ster T.R. Knight een kindje.

Een ware babykoorts lijkt te heersen onder acteurs en voormalige sterren uit de serie Grey's Anatomy. In navolging van vele castleden wil nu ook voormalig Grey's-ster T.R. Knight een kindje. Dat vertelde hij dinsdag in de Ellen DeGeneres Show.

Hoofdrolspeler Ellen Pompeo zette in september een kindje op de wereld. Ook de vrouw van acteur Eric Dane, McSteamy in de serie, werd gespot met een bol buikje. Een maand geleden adopteerde collega Katherine Heigl een dochtertje uit Korea. En juist die laatste inspireerde T.R. bij zijn babywens.

"Ik wilde al een tijdje kinderen, maar door haar is het weer versterkt", vertelt Knight, die in de eerste zes seizoenen van de populaire ziekenhuisserie de rol van George O'Malley vertolkte. "Ze is zo'n mooie baby. Ik ben heel erg blij voor Katherine en Josh."

Lange tijd werd er gespeculeerd over de geaardheid van Knight. Uiteindelijk bekende de acteur aan de buitenwereld op mannen te vallen. Over zijn babywens is hij realistisch. "Ik weet niet of het gaat lukken, maar het is wel iets dat ik heel erg leuk zou vinden."

[Novum]

Gerelateerde Artikelen