Kies je favoriete radiostation

Dossiers

Eerbetoon Michael Jackson bij gala Televizier-ring

Shownieuws

Televisiekijkers worden vrijdag getrakteerd op een extra dosis Michael Jackson. Het Televizier-ring Gala sluit af met een eerbetoon aan de overleden popkoning.

Televisiekijkers worden vrijdag getrakteerd op een extra dosis Michael Jackson. Het Gouden Televizier-ring Gala sluit af met een eerbetoon aan de overleden popkoning.

Tijdens het 'Jacksonshowblok' zingen artiesten de genomineerden voor de felbegeerde ring toe. Ze worden begeleid door het poptrio Monroe en een twaalfkoppig ballet. Zij brengen onder meer de hits 'Billie Jean', 'Blame it on the boogie' en 'Wanna be startin' somethin'' ten gehore. Monroe, met Idols-winnares Raffaëlla, scoorde eerder deze maand een hitje met 'The real thing'.

De repetities voor het televisiegala zijn inmiddels in volle gang. De uitreiking van de Gouden Televizier-ring wordt vrijdagavond rechtstreeks uitgezonden op Nederland 1. Kanshebbers zijn Boer zoekt Vrouw extra, Gooische Vrouwen en Wie is de Mol?. Het gala wordt voor de tweede keer op rij gepresenteerd door Chantal Janzen.

[Novum]

Gerelateerde Artikelen