Kies je favoriete radiostation

Dossiers

Marco Borsato's onderscheidingen in uitverkoop

Shownieuws

Koopjesjagers kunnen vanaf vrijdag hun slag slaan. De inventaris van het failliete artiestenbureau The Entertainment Group (TEG) gaat dan in de verkoop.

Tientallen gouden en platina platen, honderden cd's en dvd's, diverse meubelen en zelfs twee auto's: koopjesjagers kunnen vanaf vrijdag hun slag slaan. De inventaris van het failliete artiestenbureau The Entertainment Group (TEG) gaat dan in de verkoop.

De complete inboedel van het Hilversumse kantoor gaat onder de hamer. De volgespijkerde muren moeten leeg, waardoor de 34 gouden en 23 platina platen van TEG-artiesten als Marco Borsato, Guus Meeuwis en Trijntje Oosterhuis worden geveild. De meeste awards mogen voor 150 euro de deur uit. Op de vijf cd-kasten vol TEG-muziek mag geboden worden vanaf vijftig euro.

Nieuwsgierigen kunnen vrijdag en zaterdag een kijkje nemen in het kantoor en bieden tot volgende week maandag. De spullen zijn ook te vinden op de website van veilinghuis BVA. De curator hoopt met de opbrengst van de veiling een deel van de schuldeisers te kunnen betalen.

Marco vult zijn eigen bankrekening inmiddels weer met een nieuw project. Hij spreekt de stem in van de Italiaanse kok Prosciutto in de nieuwe animatiefilm 'Arthur en de wraak van Malthazard'. De film draait vanaf 9 december in de bioscoop.

[Novum]

Gerelateerde Artikelen