Kies je favoriete radiostation

Dossiers

Ook rapper Nas doelwit belastingdienst

Shownieuws

Kelis is niet de enige die geld probeert af te troggelen van Nas. Ook de fiscus zit achter de rapper aan. Nas heeft nog een schuld van 2,5 miljoen dollar.

Kelis is niet de enige die geld probeert af te troggelen van Nas. Ook de Amerikaanse belastingdienst zit achter de rapper aan. Nas zou nog een schuld van tweeënhalf miljoen dollar, ruim 1,7 miljoen euro, hebben in te lossen.

De 36-jarige rapper heeft in 2006 en 2007 belastinggeld in eigen zak gehouden, meldt de Amerikaanse entertainmentsite TMZ. Eerder dit jaar kwamen sterren als Nicolas Cage, Val Kilmer en Courtney Love ook al in aanvaring met de belastingdienst. Cage spant de kroon met een schuld van ruim zes miljoen dollar.

Nas en Kelis ruziën sinds mei over geld. Een hoogzwangere Kelis kondigde toen aan van Nas te willen scheiden. Maandenlang bekvechtten de twee over de alimentatie voor hun toen nog ongeboren kindje. Eind juli beviel Kelis van Knight. De rechter bepaalde twee dagen na de geboorte van het zoontje dat Nas maandelijks ruim 28 duizend euro aan de R&B-zangeres moet overmaken.

[Novum]

Gerelateerde Artikelen