Kies je favoriete radiostation

Dossiers

Gordon schrijft 'ultiem liefdescadeau'

Shownieuws

Gordon werkt aan een boek over de liefde. De zanger heeft er alle vertrouwen in en noemt het 'romantisch meesterwerkje' hét cadeau voor Valentijnsdag.

Wie vlak voor Valentijnsdag op zoek is naar een romantisch cadeau denkt misschien niet direct aan het werk van Gordon. Daar wil de grofgebekte zanger verandering in aanbrengen. De 'Kon ik nog maar even bij je zijn'-zanger schrijft een boek over de liefde, dat begin februari in de winkels moet liggen.

Gordon gaat uit van een 'romantisch meesterwerkje', blijkt uit een bericht op zijn website. De 41-jarige krullenbol noemt zichzelf een ervaringsdeskundige. "Omdat de liefde voor mijzelf soms onbegrijpelijk is, heb ik al veel meegemaakt, waar een ander wat aan kan hebben", legde hij eerder uit.

De zanger maakt maandag meer details bekend over zijn liefdesbijbel. Het wordt een gids voor mensen met een gebroken hart, waarin de zanger zijn visie en tips geeft over hoe om te gaan met een verbroken relatie. Ook Gordons eigen liefdesleven passeert de revue. Als het aan de ex-Topper ligt, wordt het boek 'het ultieme liefdescadeau voor Valentijnsdag 2010'.

[Novum]

Gerelateerde Artikelen