Kies je favoriete radiostation

Dossiers

Opruimwoede Streisand levert duizenden euro's op

Shownieuws

Barbra Streisand heeft haar huizen in Beverly Hills, Malibu en New York opgeruimd. Tientallen jurken, boeken, meubels en schilderijen gingen in de verkoop.

(Novum/AP) - Barbra Streisand heeft haar eigen rommelmarkt gehouden. De zangeres ruimde haar huizen in Beverly Hills, Malibu en New York op en veilde zondag meer dan vierhonderd persoonlijke spullen. Tientallen jurken, boeken, designmeubels en schilderijen gingen onder de hamer.

Topstukken waren onder meer outfits die de 67-jarige actrice droeg in de films 'The way we were' en 'Meet the Fockers'. De kostuums wisselden voor ruim 6500 euro van eigenaar. Streisands pruik uit de film 'On a clear day you can see forever' leverde 2500 euro op. Hoeveel de opruimwoede in totaal heeft opgeleverd, is nog niet bekendgemaakt.

"Laat iemand anders maar van mijn spullen genieten. Wat voor goeds kunnen ze doen als ze alleen maar in de opslag staan", zei Streisand in augustus toen ze de veiling aankondigde.

De opbrengst gaat naar Streisands favoriete goede doelen, waaronder het Cedars-Sinai Women's Heart Health Center. De stichting zet zich in voor vrouwelijke hartpatiënten.

[Novum]

Gerelateerde Artikelen