Kies je favoriete radiostation

Dossiers

Staande ovatie overdondert Marco Borsato

Shownieuws

Marco Borsato kreeg vrijdagavond een staande ovatie bij de start van Symphonica in Rosso 2009. "Wat een fantastische ontvangst!", reageert hij op zijn site.

Marco Borsato werd vrijdagavond als ware hij een held binnengehaald in het Arnhemse Gelredome. Bij de start van Symphonica in Rosso 2009, dat Borsato moest redden na de ondergang van The Entertainment Group, kreeg de zanger een staande ovatie. "Wat een fantastische ontvangst!", jubelt Borsato op zijn website.

De financieel zwaar getroffen zanger schrijft dat hij dit keer 'een tikkeltje meer gespannen' was dan anders. Symphonica in Rosso vond vrijdag en zaterdag voor de vierde keer plaats. "Zodra ik de tribune opliep werd ik opgemerkt door de zaal, wat een staande ovatie teweegbracht. Volkomen overdonderd liet ik het hartverwarmende applaus over me heen komen!"

Symphonica in Rosso 2009 hing na het faillissement van The Entertainment Group aan een zijden draadje. Borsato wist twee van de drie shows van Diana Ross te redden door twee benefietconcerten te geven. Dinsdag en woensdag staan Borsato en zijn muzikale vrienden kosteloos op het podium.

de 42-jarige Borsato genoot met volle teugen van de shows. "De show van Diana Ross was fantastisch te noemen. Het was een avond om in te lijsten." Ook het tweede concert viel in de smaak bij de 'Dromen zijn bedrog'-zanger. "De vlam vloog in de pan, het bruiste!"

[Novum]

Gerelateerde Artikelen