Kies je favoriete radiostation

Dossiers

Britney Spears mag kinderen langer houden

Shownieuws

Britney Spears krijgt haar kinderen tot december de helft van de tijd bij zich. De overeenkomst over de voogdij van haar zoontjes is verlengd.

Britney Spears krijgt haar kinderen tot december de helft van de tijd bij zich. De overeenkomst van Spears met haar ex-man Kevin Federline over de voogdij van hun zoontjes is verlengd, zo meldt de Amerikaanse entertainmentwebsite TMZ vrijdag op basis van rechtbankdocumenten.

In de documenten staat dat de popprinses gedurende dit jaar de fysieke voogdij over Jayden James (2) en Sean Preston (3) krijgt. Aan het eind van het jaar zal de rechter zich opnieuw buigen over deze kwestie.

Of de blondine werkelijk opgelucht kan ademhalen blijft nog maar de vraag. Naast het goede nieuws kreeg Spears ook een fikse schadeclaim op haar bordje gepresenteerd van een voormalige fotograaf.

Spears reed in 2007 over de voet van een papparazzo. Daardoor zou hij zijn voet hebben gebroken. Het gebeurde toen Spears wegreed uit een parkeergarage in Los Angeles en werd belaagd door fotografen. Fotograaf Ricardo Mendoza heeft vier maanden terug de papieren voor de zaak tegen de popprinses ingediend maar doet deze week het bedrag van de schadeclaim uit de doeken. De voormalige fotograaf eist circa 151 duizend euro van de ster.

[Novum]

Gerelateerde Artikelen