Kies je favoriete radiostation

Dossiers

Borsato gaat liever naar 'Wit licht'

Shownieuws

Marco Borsato verkiest de film 'Wit licht' boven de internationale versie 'The silent army'. "Ik heb wel een lichte voorkeur voor 'Wit licht'."

Marco Borsato verkiest de film 'Wit licht' boven de internationale versie 'The silent army'. "Ik heb wel een lichte voorkeur voor 'Wit licht", vertelde de zanger tijdens de Nederlandse première van de hergemonteerde versie.

Hoewel de zanger een lichte voorkeur heeft voor de originele versie vindt hij het vooral belangrijk dat het verhaal over kindsoldaten verteld wordt. " Als de kans groter wordt dat we succes hebben over de hele wereld als we het op een andere manier verpakken, dan heb ik dat net zo lief."

Fans van Borsato wilden de artiest laten weten dat ze altijd vierkant achter hem blijven staan en gaven hem heel toepasselijk 150 rode rozen. Borsato zingt over dit aantal rozen in het nummer 'Rood'. Ondanks dat de zanger niet over zijn penibele financiële situatie wilde praten, liet hij wel weten dat hij hoopt zijn fans snel te zien. "Over één ding is geen twijfel, ik ga er keihard tegenaan. Dat zal wel even moeten", merkte Borsato droog op.

Na een hoop rumoer heeft 'The silent army' dan toch het groene licht gekregen om als de Nederlandse filminzending mee te dingen naar een Oscar in de categorie beste niet-Engelstalige film.

[Novum]

Gerelateerde Artikelen