Kies je favoriete radiostation

Dossiers

Nederlandse dj's vallen in de prijzen

Shownieuws

De Nederlandse dj's doen het goed. Bij de uitreiking van de DJ Awards op Ibiza mochten verschillende Nederlandse dj's een prijs in ontvangst komen nemen.

De Nederlandse dj's doen het goed in het buitenland. Bij de uitreiking van de DJ Awards op Ibiza mochten verschillende Nederlandse dj's een prijs in ontvangst komen nemen. Joris Voorn, Sander van Doorn, Marco V en Armin van Buuren waren de geluksvogels.

Joris Voorn werd verkozen tot beste doorbraak-act. Sander van Doorn won een award in de categorie 'electro house'. Armin van Buuren mocht zelfs twee prijzen in ontvangst nemen. Hij werd zowel verkozen tot beste trance-dj als tot 'internationale dj van het jaar'.

Marco V ontving de prijs voor 'best tech-house dj'. De Nederlander nam het op tegen internationale namen als Funkagenda en Laurent Garnier en was blij verrast door zijn overwinning. "Het is de bekroning op dit jaar voor mij. Ik probeer altijd zo veel mogelijk stijlen samen te brengen in mijn sets en ik denk dat dit jaar de tech-house er het meest uitsprong."

[Novum]

Gerelateerde Artikelen