Kies je favoriete radiostation

Dossiers

Nederlandse artiesten vieren hoogtij

Shownieuws

Het mag dan rommelen in financiële regionen van de artiestenwereld. Over hun core business muziek maken hoeven de muzikanten zich weinig zorgen te maken.

Het mag momenteel rommelen in financiële regionen van de artiestenwereld, over hun core business muziek maken hoeven de Hollandse muzikanten zich weinig zorgen te maken. De eerste vier plekken van de Single Top 100 worden allemaal bezet door artiesten van eigen bodem.

Damaru & Jan Smit staan nog steeds bovenaan met hun 'Tuintje in mijn hart'. Hiphoporkest Kyteman lijkt door een optreden in Pauw & Witteman ook de harten van het oudere publiek te hebben gestolen. Het nummer 'Sorry' klom deze week van een 28e plek naar nummer twee. Voor Gerard Joling geldt scheepsrecht: hij bezet voor de derde keer de derde plaats met zijn 'Engel van mijn hart'.

Anouk bezet met 'Three days in a row' de vierde plaats in de Single Top 100 en wist in de Album Top 100 zelfs de eerste plek te behalen met haar album 'For bitter or worse'. Ze blijft Madonna, over wie de Haagse zelf minder enthousiast is, een plekje voor. De derde plek is voor het album 'Backspacer' van Pearl Jam.

[Novum]

Gerelateerde Artikelen