Kies je favoriete radiostation

Dossiers

Woonprogramma Van Dam eind oktober op de buis

Shownieuws

Nicolette van Dam krijgt eind deze maand haar eigen woonprogramma op RTL 4. "Het wordt een heel bijzonder programma, echt heel mooi", zegt Van Dam tegen Novum.

Nicolette van Dam krijgt eind deze maand haar eigen woonprogramma op RTL 4. En de blondine heeft zin in De Grote Woonwens. "Het wordt een heel bijzonder programma, echt heel mooi", jubelt Van Dam.

Bouwval gezocht, Samenwonen, In Holland staat een huis, SOS verbouwing en Je leven in de steigers. De kijker smult kennelijk van alle woonprogramma's op de Nederlandse televisie. Toch is het Nicolette van Dam geluk een eigen draai aan De Grote Woonwens te geven. "Eigenlijk is het een mix tussen allerlei programma's die we al kennen, maar wel met een geheel eigen insteek."

In De Grote Woonwens schiet Van Dam mensen in nood te hulp. "We gaan mensen helpen die in een uitzichtloze woonsituatie zitten. Dat kan komen door financiële problemen, maar ook door persoonlijke omstandigheden." Of de blondine zelf de handen uit de mouwen steekt, is nog even afwachten. "Ik mag heel erg op de verhalen ingaan en met de mensen praten, daarom is het voor mij heel interessant." Van Dam wordt ondersteund door een technisch team dat de woonwens uit moet laten komen.

De Grote Woonwens is vanaf 28 oktober te zien. Volgens Van Dam wordt haar show op primetime uitgezonden. "Waarschijnlijk om half negen."

[Novum]

Gerelateerde Artikelen