Kies je favoriete radiostation

Dossiers

Zoveelste 'nippleslip' goed voor 1,2 miljoen kijkers

Shownieuws

De derde 'nippleslip' tijdens de finale van Let's Dance trok zaterdagavond 1,2 miljoen kijkers. De boezem van Nathalie Makoma was te zien.

Zo'n 1,2 miljoen kijkers waren zaterdagavond getuige van de derde 'nippleslip' tijdens de televisieshow Let's Dance. Eerder liet ex-Idols-deelnemer Nathalie Makoma een kuise versie zien van Janet Jacksons actie uit 2004. Maar in de finale van het dansprogramma haalde ze letterlijk en figuurlijk alles uit de kast. Bijna de volledige boezem van Makoma was te zien.

Makoma trok een aantal afleveringen geleden per ongeluk een stukje van de jurk van zangeres Hind naar beneden, waardoor haar tepel zichtbaar werd. De week daarop probeerde Nathalie het goed te maken door haar eigen 'nipplegate' te creëren. Deze act mocht door naar de finale.

Inge de Bruijn won het dansprogramma met haar danspasjes van Michael Jackson. John Williams kroop in de huid van Beyoncé en verloor nipt van de dansende zwemster.

Ondanks of misschien dankzij de deinzende borsten en brede mannen in damespakjes waren meer kijkers gecharmeerd van het programma van Paul de Leeuw. De Leeuw wist met zijn programma Lieve Paul ruim 1,3 miljoen kijkers te trekken.

[Novum]

Gerelateerde Artikelen