Kies je favoriete radiostation

Dossiers

The Hills-ster opgepakt voor beschonken autoritje

Shownieuws

The Hills-ster Stephanie Pratt is zondagochtend in Hollywood opgepakt omdat ze onder invloed achter het stuur zat. Haar borg zou staan op vijfduizend dollar.

The Hills-ster Stephanie Pratt is zondagochtend in Hollywood opgepakt omdat ze onder invloed achter het stuur zat. Pratt is door de politie gesnapt met waarschijnlijk een glaasje teveel op. De borgsom is vastgesteld op vijfduizend dollar, ruim drieduizend euro, schrijft entertainmentwebsite TMZ.

De blondine is de zus van Spencer, waarschijnlijk de meest gehate jongen uit de MTV realityserie. Volgens ingewijden werd het sterretje in de buurt van een club in de boeien geslagen. Verder onderzoek moet nog plaatstvinden.

Sommige mensen die net uit de discotheek liepen vonden dit zo amusant dat ze foto's van dit tafereeltje begonnen te maken. Enkelen begonnen te duwen en dit liep uit tot een groot gevecht op de straat. De ruziezoekers werden overigens wel met rust gelaten door de agenten. Uiteindelijk was het alleen Pratt die afgevoerd werd.

[Novum]

Gerelateerde Artikelen