Kies je favoriete radiostation

Dossiers

Stephen Gately vlak voor dood gefilmd

Shownieuws

Boyzone-zanger Stephen Gately verliet een paar uur voor zijn dood broodnuchter een club in Mallorca. Dat is te zien op beveiligingsbeelden van de Spaanse club.

Boyzone-zanger Stephen Gately verliet een paar uur voor zijn dood broodnuchter een club in Mallorca. Dat is te zien op beveiligingsbeelden van de Spaanse discotheek waar het Britse tabloid News of the World hand op heeft weten te leggen. De zanger liep rond 00.30 uur op zijn gemak de club uit samen met zijn partner Andy Cowles en twee vrienden.

Deze beelden ontkrachten de verhalen die te ronde deden over Gately die na een zuipfestijn van acht uur in zijn eigen braaksel stikte. Ook de barman van de club ontkent dit. "Gately heeft een drankje genomen. Hij was niet dronken", verklaarde de horecamedewerker tegen het tabloid.

De eigenaresse van de club vertelde dat de zanger in een goed humeur was. "Hij kwam hier wel vaker en hij was altijd een echte heer. Stephen hing nooit de grote ster uit."

Het Boyzone-lid stierf vorige week op 33-jarige leeftijd een natuurlijke dood in zijn vakantieverblijf op Mallorca. Gately zou tussen 05.00 en 10.00 uur gestorven zijn. Uit de eerste autopsierapporten bleek dat de zanger overleed aan longoedeem, waardoor vocht in zijn longen kwam.

Familie, vrienden en beroemde collega's namen zaterdag afscheid van de overleden zanger. In totaal verzamelden zich zo'n duizend fans bij de Saint Laurence O'Toole's Church in Dublin.

[Novum]

Gerelateerde Artikelen