Kies je favoriete radiostation

Dossiers

George Clooney haalt uit naar CQC

Shownieuws

George Clooney heeft voorlopig genoeg van interviews. "Een gesprek eindigt meestal met domme vragen zoals laatst bij een of andere sukkel uit Nederland."

(Novum/AP) - George Clooney heeft voorlopig genoeg van interviews. "Een interview over een film eindigt meestal met domme vragen zoals laatst bij een of andere sukkel uit Nederland", lichtte de acteur zaterdag toe tijdens het Rome Film Festival. Hiermee doelde Clooney op CQC-reporter Jelte Sondij die eerder die dag achter zijn seksuele geaardheid probeerde te komen en vroeg of hij van plan is de Gay Pride te hosten.

"Ik denk dat de meeste journalisten deze vragen niet willen stellen maar in een positie zitten waarin verwacht wordt dat ze dit soort vragen stellen", verklaarde Clooney. "Ik weet dat dit gebeurt maar ik voel me niet geroepen om hieraan mee te doen."

Clooney, zoon van een journalist, snapt naar eigen zeggen hoe het werkt bij nieuws. "Ik vind het niet erg om zulke verhalen terug te lezen in de roddelbladen maar ik maak me er wel zorgen om dat het steeds vaker binnendruppelt bij echt nieuws."

CQC is de wekelijkse nieuwsshow van Beau van Erven Dorens. Naar eigen zeggen verslaan ze op eigenzinnige wijze het nieuws. Het programma kampt van begin af aan met tegenvallende kijkcijfers. De razende reporters van de show wisten afgelopen vrijdag 184 duizend kijkers te boeien.

[Novum]

Gerelateerde Artikelen