Kies je favoriete radiostation

Dossiers

Ouders ruziën over dochterlief Lindsay Lohan

Shownieuws

Dina Lohan, de moeder van Lindsay heeft genoeg van het gedrag van haar ex. Dina vindt het niet kunnen dat Michael Lohan onthulde dat dochterlief verslaafd is.

Dina Lohan, de moeder van Lindsay heeft schoon genoeg van het gedrag van haar ex-man. De bezorgde moeder vindt het niet kunnen Michael Lohan aan de media onthulde dat dochterlief verslaafd is geraakt aan voorgeschreven medicijnen.

In plaats van uit de school klappen vindt mamma Lohan dat haar ex zich moet concentreren op zijn eigen leven en hoe hij functioneert als ouder. "Michael loopt bijvoorbeeld al zes maanden achter met de kinderalimentatie", vertelde Lohans moeder tegen het Amerikaanse tijdschrift People.

Michael Lohan vertelde onlangs voor de camera dat hij alles op alles gaat zetten om het leven van zijn dochter te redden ongeacht wat Dina of het publiek hiervan vinden. Ingewijden vertellen dat hij zelfs naar de rechter wil stappen om zo het zeggenschap over zijn dochter af te dwingen.

La Lohan zelf vindt het allemaal behoorlijk eng worden, vertelde een bron tegen het tijdschrift. De 23-jarige blondine zou een bezoekje aan de rechter hebben ingepland om een contactverbod voor haar vader aan te vragen.

[Novum]

Gerelateerde Artikelen