Kies je favoriete radiostation

Dossiers

'Sonja Bakker neemt een sas-jaar'

Shownieuws

Sonja Bakker is haar werk even helemaal zat. Zo zat dat ze per direct heeft besloten om voorlopig te stoppen met haar boeken en tv-optredens.

Sonja Bakker is haar werk even helemaal zat. Zo zat dat ze per direct heeft besloten om voorlopig te stoppen met haar boeken en tv-optredens. Zelfs haar tijdschrift Sonja moet het ontgelden. Het personeel van Bakker zou vrijdagochtend zijn ingelicht. Dat meldt ze vrijdag op haar website.

"Ik neem een time-out omdat het me allemaal te veel wordt. Ik moet aan mijn kinderen en gezondheid denken", luidt Sonja's resolute verklaring. De dieetgoeroe heeft een heftige tijd achter de rug. In juli gaf Bakker te kennen na vijf jaar te gaan scheiden van haar man Koen. Het stel kreeg samen twee zoontjes, Tristan en Finn.

Bakker gaf in 2004 haar eerste boek in eigen beheer uit. De afvalbijbel liep als een trein en binnen korte tijd groeide Sonja's merk uit tot een miljoenenimperium. Haar ex-partner Koen is zakelijk betrokken bij het bedrijf.

De afgelopen tijd verscheen Sonja veel in de roddelbladen. De afslankprinses zou haar nieuwe liefde hebben gevonden in Rick Felderhof, maar dat ontkende ze tot nu toe met klem. Het management van Sonja wilde geen commentaar geven.

[Novum]

Gerelateerde Artikelen